Zwarte Vrijdag

Zwarte Vrijdag 2019

Zwarte Vrijdag is de Nederlandse term voor de Amerikaanse koopjesdag Black Friday. Tijdens deze dag kun je allerei producten met hoge kortingen kopen. Vele webwinkels hebben dan speciale Zwarte Vrijdag aanbiedingen.

Wat is Zwarte Vrijdag?

Zwarte Vrijdag is de vertaling van de Engelse term Black Friday. Het is een bekende koopjesdag in Amerika. Op deze dag gaan Amerikanen massaal jagen op aanbiedingen bij winkels als Wallmart en Target. Zo kunnen ze top producten zoals elektronica en kleding inkopen tegen zeer lage prijzen. De koopjesdag bestaat sinds 1965 en is inmiddels bekend in heel de wereld.

Zwarte Vrijdag Nederland

Sinds enkele jaren wordt Black Friday ook in Nederland gevierd. Bekende webwinkels als Coolblue, wehkamp en CentralPoint bieden hoge kortingen aan. Op deze manier kun je heel veel euro’s besparen op het inkopen van je Sinterklaascadeaus en Kerstcadeaus. Zo kun je een nieuwe iPad, merkkleding of babyspullen kopen met een flinke korting.

De hoeveelheid korting is per webwinkel afhankelijk. Sommige webshops stunten met heel veel korting. Andere webshops bieden iets minder korting aan, maar hebben wel betere aanbiedingen. Bijvoorbeeld omdat ze Black Friday aanbiedingen voor duurdere of mooiere producten hebben.

Zwarte Vrijdag datum

Zwarte Vrijdag 2019 valt op vrijdag 29 november.

De deals en aanbiedingen zijn nu nog niet bekend. De acties worden meestal één week van tevoren bekend gemaakt. Het voordeel is dat je via onze website een melding kunt krijgen wanneer Black Friday gekte gaat beginnen.

Ontvang de beste Zwarte Vrijdag aanbiedingen

Wist je dat wij als één van de weinige experts alle aanbiedingen van de Nederlandse webshops verzamelen? In november 2019 kun je bij ons flink scoren. Wij publiceren namelijk alle Black Friday acties en deals van webwinkels in Nederland.

Daarnaast hebben wij speciale Black Friday aanbiedingen voor jou in petto. Zo maken wij bijzondere afspraken met enkele webwinkels. Op deze manier kunnen wij je speciale deals aanbieden. Bijvoorbeeld exclusieve codes voor extra kortingen, cashback acties en gratis verzending.

Wil jij geen enkele Black Friday deal missen? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief. Het is helemaal gratis, dus je zou gek moeten zijn om zoiets te missen 😉

Share This